Settebello’s – Diplomerad uppfödare av Ragdoll


AKTUELLT HOS OSS


Peanut med de små.
Foto: Titti Tindvall


Jag och Solo

Välkommen till Settebello’s – ett katteri i
hemmiljö på Hisingen i Göteborg.

Vi heter Margareta Svennestam-Nanni och Marco Nanni och vi strävar efter att föda upp rastypiska och sociala Ragdolls med ett underbart temperament.

Välkommen att tassa runt på vår sida!


** Senaste nytt **

Kattungarna har nu blivit 8 veckor och de har benen fulla av spring och är nu ute i hela huset. De upptäcker nya saker varje dag, busar och klättrar men går in till kattungerummet när det är kväll och lägger sig och sover i en stor hög. Små charmtroll är de   Inte lätta att fota när de vill göra allt annat än att sitta still men några nya bilder finns under kattungar.

 Vi tar emot kattungebesökare nu och har fortfarande några godingar till salu så är du intresserad så ta kontakt via mail så kan vi boka in ett besök. Kattungar är leveransklara i slutet av v33 men kan givetvis stanna kvar längre om det krockar med semesterplaner etc.

Vi har firat födelsedagar här hemma. Vår första ragdoll Tor har fyllt 13 år och våra husisar Simba&Samba har fyllt 16 år. Snart fyller vår britt-diva Niamh 14 och strax efter det fyller på samma dag Stromboli, Balduina och Parioli så det blir mycket att fira i juli. Sen får vi inte glömma mamman till kullen, Peanut som fyller 2 år.

Värmen fortsätter och vi önskar er alla två-och fyrbenta en riktigt härlig sommar -  ta hand om varandra  ð???