Settebello’s – Diplomerad uppfödare av RagdollAKTUELLT HOS OSS

S*Settebellos Svea & Knud 7 veckor  9 november 2018

Välkommen till Settebello’s – ett katteri i
hemmiljö på Hisingen i Göteborg.

Vi heter Margareta Svennestam-Nanni och Marco Nanni och vi strävar efter att föda upp rastypiska och sociala Ragdolls med ett underbart temperament.

Välkommen att tassa runt på vår sida!

** Senaste nytt **

KATTUNGAR SÄLJES

Det har varit en tuff månad då vi även förlorade lille Flip. Ibland är det väldigt ledsamt att vara uppfödare... Då känns det extra bra när de små knattarna som är kvar ger en så mycket kärlek och värme. Knud och Svea är nu tingade till två underbara familjer, det känns verkligen toppen och de kommer att få det så bra. Knud kommer att få sällskap av Doris, lilla Baby från Dirty Dancing kullen.

Axel är till salu, han är en pigg liten kille som älskar att busa med sina större ”syskon”. Han är nu 5 veckor och är redo för att ta emot besök. Hans bror Salchow fick en lite tuff start då han diade dåligt och gick ner i vikt trots stödmatning.Men han är en kämpe och har nu så smått börjat äta både blötmat och torrfoder. Vi kommer att ha honom under utvärdering ett tag till och hoppas att han snart växer ikapp sin bror. Han är en pigg liten kille och söt som socker    För mer info och/eller intresseanmälan ta kontakt med oss via mail,  info@settebellos.se

Cléo har varit hos Björn Åblad på Blå Stjärnan och scannat sitt hjärta. Allt såg perfekt ut och till min glädje låg hon relativt stilla under undersökningen.Hon är ju en bestämd dam och dessutom padda, men med hjälp av min man och sköterskan gick det bra    Nu söker vi efter en snygg hane så att vi förhoppningsvis kan få små brittbebbar i vår/sommar.