Settebello’s – Diplomerad uppfödare av Ragdoll


AKTUELLT HOS OSS


Peanut med de små.
Foto: Titti Tindvall


Jag och Solo

Välkommen till Settebello’s – ett katteri i
hemmiljö på Hisingen i Göteborg.

Vi heter Margareta Svennestam-Nanni och Marco Nanni och vi strävar efter att föda upp rastypiska och sociala Ragdolls med ett underbart temperament.

Välkommen att tassa runt på vår sida!


** Senaste nytt **

 Kattungarna har nu blivit 6,5 veckor och de börjar visa sina personligheter.De växer så det knakar och det händer saker varje dag, som vanligt är det så otroligt spännande att följa deras utveckling. Det är en härlig kull med ett supertemperament. Nu har de börjat busa och leka ordentligt. Förutom mamma Peanut kommer flera av våra vuxna katter in i kattungerummet och leker med de små och hjälper till med tvätt och gos. Fast mest är det nog för att sno åt sig lite god kattungemat😊

 Vi har börjat ta emot kattungebesökare så är du intresserad kontakt oss på info@settebellos.se eller ring oss på kvällstid, 070-3740480 så får vi en första kontakt.

Kattungar kommer att vara leveransklara när de fyllt 13 veckor i slutet av v33 men kan förstås stanna längre om semesterplaner kommer emellan.

Vi var på utställning i Gislaved i en tokvarm hall med Money och Solo. Katterna hade det fint då vi laddat upp med kyldynor och burfläktar men vi utställare, assistenter och domare hade det ganska svettigt, dock en väldigt trevlig utställning. Vi är otroligt nöjda med resultaten. Killarna fick sina cert och Money blev NOM på söndagen medans solo blev NOM båda dagarna och blev även BIV-total på söndagen.


Vi var på Spinneriets utställning i Vårgårda
med Money och Solo. Money fick CAPS och var upp
till nominering. Solo slog till med CACS, NOM och sist
men inte minst blev han Best in Show! Otroligt roligt
att min "lilla" kille blev BIS!